Bitslutch Review

| date: 07/01/2007

Shitclusters Bitslutch denk ik vaak aan, ik bewaar ’em dan steeds voor net iets later, als ware het een retekikke goed boek waar je niet te hard in wilt gaan omdat het dan te snel voorbij is, ik pak ’em er toch weer bij dieBitslutch, kijk er naar, naar het cheapass z/w kopietje wat voor een stuivâh uit het apparaat bij de C1000 is komen bibberen, een plaatje van drie vadsige grijze bollen met elk een x aantal oogballen erin, zwevend boven een y aantal silo’s, voor de silo’s het silhouet van volgens mij een oude autobus, en ik gok dan zo’n oude Ford-bus met nog ronde vormen. Toch draaien. En ja hoor, ik kir, koer en knor al ras wederom tevreden bij de dik-treurig elektronische smeer en stront van dit Haagse cluster, geluid en anti-geluid op één plaat, het protest en de voorliefde in één zwartgepleisterde serenade, kouwe relativerende pis uit een donker walmende dikke wolk, ja, ook Bitslutch zou, gezien vanuit specifieke criteria, zomaar de plaat van het jaar 2006 kunnen zijn.

from www.subjectivisten.org – review by Erik Hollanders

_____________________________________________________________________
loslaten v4.0 | Terms & Conditions | Cookies & Privacy | RSS: entries

Consent Management Platform by Real Cookie Banner