Schoonmaakclown

| date: 19/07/2003

Momenteel hebben we natuurlijk de handen vol aan opruimwerkzaamheden, en wat dat betreft kunnen wij best wat hulp gebruiken.Vandaar dat we contact hebben gezocht met De Schoonmaak Clown. Niet bepaald de lolligste thuis (en volgens ons is die neus nep), maar deze kleurrijke evenknie van de Witte Tornado heeft zijn bekwaamheid al meer dan voldoende bewezen. Wie de Schoonmaak Clown in actie wil zien (u zult versteld staan!), doet er goed aan de aankondigingen op onze website in de gaten te houden. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook).Als het aan ons ligt, zal deze schuursponsen-corifee al aanstaand weekeinde de ramen van Ypenburg’s meest indrukwekkende bouwwerk doen blinken als spiegels!

clown: pierre sondeijker. music by shitcluster.

_____________________________________________________________________
loslaten v4.0 | Terms & Conditions | Cookies & Privacy | RSS: entries

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner